Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Prebujenje gospodične Prim

Natalia Sanmartin Fenollera

Maj 2016

Založnik o knjigi

Če želite stopiti na to pot, na široko odprite oči, globoko zajemite sapo in pozabite na hiter tempo sveta. Ste na poti, ki vas bo pripeljala v vasico Sv. Irenej pri Arnoisu, kjer ljudje dobro in lepo živijo, kamor hrup in blazen tempo sveta ne prispe, kjer se ustavi čas in prebivalci lahko uživajo v malih vsakdanjih radostih. V to vasico prispe gospodična Prim, tridesetletna visoko izobražena ženska, ki si želi pobegniti daleč stran od sarkastičnih nasmehov in zlonamernih pogledov, in sprejme službo zasebne knjižničarke.

Sveti Irenej je kolonija izseljencev iz sodobnega sveta, ki so se odločili opustiti svojo kariero in uspeh in zaživeti preprosto podeželsko življenje, ki temelji na najvišjih moralnih in filozofskih vrednotah in obuditi sijaj starodavne evropske kulture.
Pravila in navade tega kraja, ter posebni in duhoviti prebivalci, pomagajo gospodični Prim, da ponovno odkrije lepoto v malih stvareh, in jo pospremijo na poti osebne rasti, ki jo bo pripeljala mnogo dlje, kakor si je kadarkoli zamišljala. In ji bo dala moč, da se odpre za ljubezen.

Prebujenje gospodične Prim je posebna in prijetna zgodba o literaturi, filozofiji in iskanju sreče.

Na volje je tudi e-knjiga v eKnjižnici Biblos.

e-knjiga


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 283951872
Avtor: Natalia Sanmartin Fenollera
Cobiss naslov: Prebujenje gospodične Prim / Natalia Sanmartin Fenollera ; [prevod Vesna Velkovrh Bukilica]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Ljubljana : Družina, 2016 (tiskano v Sloveniji)
Fizični: 251 str. ; 23 cm