Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Postanite super mami

Karin Riesterer, Marion Grillparzer

December 2014

Avtorici o knjigi

Vse mame se verjetno sprašujemo isto: Kako naj si izborimo prostor za družino, poklic, prijatelje in tudi zase, pri tem pa ne izgubimo živcev ter ohranimo očarljivost in dobro voljo?

Otroci potrebujejo pozornost, vendar tudi mama potrebuje nekaj časa zase. Materialne stvari nam omogočajo visok življenjski standard, smisel življenja pa je čas, ki ga namenimo drug drugemu. Z otroki, ki počasi odraščajo in postajajo vedno bolj samostojni, lahko delite vesele in žalostne trenutke, pa tudi veliko opravil.

S pomočjo te knjige boste na novo preučile in premislile, kako načrtovati delo in odmore, prebrale nasvete, ki vam bodo v pomoč pri vzgoji, kuhanju, lepem vedenju za mizo, organizaciji gospodinjstva in pospravljanju. Zadnje poglavje pa je samo vaše. To je scenarij za vaše prihodnje življenje, v katerem bo vse tako, kot si boste sami želeli, in ta scenarij boste napisali vi sami.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 275573504
Avtor: Karin Riesterer, Marion Grillparzer
Cobiss naslov: Postanite super mami / Karin Riesterer [in Marion Grillparzer ; fotografije Jernej Cigler ; prevod Goran Šiška]
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Ljubljana : Tehniška založba Slovenije, 2014 ([Kranj] : Gorenjski tisk storitve)
Fizični: 201 str. : ilustr. ; 23 cm