Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

PREHRANA živila živilska tehnologija

Popolni vodič: nadomestki v veganski kuhinji
Naredi vegansko!, smešno preproste metode, s katerimi lahko katerokoli jed spremenite v njeno še boljšo vegansko različico: več kot 200 receptov!

C. Steen in J. M. Newman

Junij 2015

Založnik o knjigi

Popolni vodič: nadomestki v veganski kuhinji bo od zdaj naprej skrivna sestavina vsakega recepta, ki se ga boste odločili prirediti po vegansko. Odpadejo ugibanja in nepotreben trud, pa tudi spodleteli recepti in katastrofe v kuhinji.
Preprosto poiščite živalsko sestavino, ki jo želite nadomestiti, in že vam avtorici ponujata ustrezen nadomestek skupaj z natančnimi navodili o tem, kako ga uporabiti, ne da bi pri tem trpel okus. Končno boste lahko ustvarjali jedi, ki niso le božansko okusne, temveč tudi bolj zdrave.
Knjiga vsebuje več kot 200 receptov in konkretnih nasvetov za nadomeščanje. S preprostimi navodili boste lahko korak za korakom nadomestili praktično karkoli, od masla in slanine do želatine in vašega najljubšega sira. Našli boste tudi navodila in recepte za bolj zdravo nadomeščanje glutena, sladkorja in maščobe, tako da lahko resnično vsak recept priredite lastnim prehranskim potrebam.
Razvajajte svoje brbončice z okusnimi veganskimi jedmi!


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 277573376
Avtor: C. Steen in J. M. Newman
Cobiss naslov: Popolni vodič: nadomestki v veganski kuhinji : naredi vegansko!, smešno preproste metode, s katerimi lahko katerokoli jed spremenite v njeno še boljšo vegansko različico : več kot 200 receptov! / Celine Steen in Joni Marie Newman ; fotografije Celine Steen ; [prevod Eva Žontar]
Postavitev: PREHRANA živila živilska tehnologija
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : BP, 2015 (natisnjeno na Kitajskem)
Fizični: 272 str. : ilustr. ; 21 cm