Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST fantastični romani

Polnočna krona

Sarah J. Maas

Januar 2018

Založnik o knjigi

Kralj z železno roko in kot tema črno dušo vlada s steklenega prestola. Morilka Celaena Sardothien je zmagala na neprizanesljivem tekmovanju in postala njegova bojevnica. A vendar Celaena kroni še zdaleč ni zvesta. Svojo skrivnost skrbno skriva – ve namreč, da je človek, ki mu služi, zavezan zlu.

Celaena spozna, da ni edina na lovu za pravico in pretvarjanje postaja vse težje. Medtem ko skuša razvozlati skrivnosti, zakopane globoko pod steklenim gradom, pri tem utrpijo njena prijateljstva. Zdi se, da ni nikogar, ki se ne bi hotel spraševati o njeni prisegi – ne prestolonaslednik Dorian, ne poveljnik straže Chaol, niti ne njena najboljša prijateljica Nehemia, tuja princesa uporniškega duha.

Vendar pa skrivnosti, ki so jih vsi skrivali, neke strašne noči vodijo k neizrekljivi tragediji. Celaenin svet se bo sesul in prisiljena se bo odreči tistemu, kar ji je najdragocenejše, ter se enkrat za vselej odločiti, komu gre njena zvestoba … in za koga se je na koncu pripravljena boriti.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 293001984
Avtor: Sarah J. Maas
Cobiss naslov: Polnočna krona / Sarah J. Maas ; [prevedla Katarina Žakelj]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST fantastični romani
Jezik: slovenski
Leto: 2018
Založništvo: Tržič : Učila International, 2018 (natisnjeno v EU)
Fizični: 395 str. : zvd. ; 20 cm