Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST fantastični romani

Pol divji

Sally Green

Junij 2015

Založnik o knjigi

Nathan Byrn je na begu.
Potem ko je končno srečal očeta in od njega prejel tri darove, je Nathan še vedno na begu. Najti mora prijatelja Gabriela in rešiti Annalise, ki je ujetnica mogočne črne vešče Mercurie. Najbolj od vsega pa se mora naučiti, kako nadzorovati svoj dar – čudno, divjo novo moč.
Medtem je nadzor nad Svetom belih vešč prevzel Soul O¨Brien in vojno s črnimi vešči razširil preko angleških meja. Posledica je nepričakovano zavezništvo med črnimi in belimi vešči, ki so odločeni, da se mu uprejo. Nathan se kot eden od upornikov znajde ob boku starih prijateljev in starih sovražnikov. Toda, ali jim lahko zaupa ali pa je zašel v past?
Pol divji je osupljivo nadaljevanje knjige Pol temni iz trilogije Polovično življenje angleške pisateljice Sally Green. Napeta fantazijska pustolovščina o boju za preživetje v skrivnem svetu vešč in veščev je bliskovito hitro osvojila bralce po vsem svetu. Za prvi del treilogije je bila avtorica nominirana za nagrado Carnegie medal 2015.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 278748416
Avtor: Sally Green
Cobiss naslov: Pol divji : druga knjiga trilogije Polovično življenje / Sally Green ; [prevedla Sanda Šukarov]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST fantastični romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : Mladinska knjiga, 2015 (Nova Gorica : Grafika Soča)
Fizični: Druga knjiga trilogije Polovično življenje