Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PRAVO civilno

Pogodba o javno-zasebnem…

Boštjan Ferk

Marec 2015

Založnik o knjigi

Pogodba o javno-zasebnem partnerstvu

Znanstvena dela imajo svoj namen, svoj krog bralcev, vpliv in moč. Posebej v slovenskem okolju, kjer znanstvena pravna teorija ni ravno zelo obsežna in vplivna, je treba posebej pozdraviti nove prispevke na tem področju. V primeru knjige dr. Boštjan Ferka velja to še posebej; prvič, ker gre za odlično znanstveno delo z dodano vrednostjo, ki omogoča praktično uporabnost in drugič, ker obravnava področje, ki ga prihodnost ne le potrebuje ampak zahteva.
Pred nami je znanstveno delo, ki analitično, primerjalno pravno, znanstveno poglobljeno, a hkrati praktično usmerjeno analizira številna področja javno zasebnega partnerstva. Posebej dobrodošel je primerjalno pravni del, ki na podlagi razvoja v vplivnih državah kaže, katere so prednosti in pasti tega instituta, hkrati pa tudi, kakšna je optimalna pravna ureditev in kaj se lahko naučimo iz izkušenj drugih držav.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 275899648
Avtor: Boštjan Ferk
Cobiss naslov: Pogodba o javno-zasebnem partnerstvu / Boštjan Ferk
Postavitev: PRAVO civilno
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Turjak : Inštitut za javno-zasebno partnerstvo, zavod, 2014 ([Ljubljana] : Božnar in partner, vizije tiska)
Fizični: 477 str. : tabele ; 24 cm