Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Pet stopenj navezanosti

Miguel Ruiz mlajši

December 2013

Tolteška modrost za sodobni svet 

Založnik o knjigi

Ali ste se že kdaj vprašali, kaj žene športne navdušence v pretep, anoreksične najstnice v smrt in goreče vernike v samomor?
Navezanost na vrednote, pričakovanja in predstave pogojuje naše zaznavanje sebe in sveta. Ujetost v preteklost in obremenjevanje s prihodnostjo nam preprečujeta živeti v sedanjosti, ki je čista popolnost.
Knjga nam pomaga ugotoviti, kako globoka so naša prepričanja in v kolikšni meri nas vodijo pri našem delovanju. Z opustitvijo navezanosti nanje osvobodimo um in začnemo zaznavati le še resnico. Znanje se spremeni v modrost in obkroženi smo z ljubeznijo.
Razumevanje petih stopenj navezanosti ja zečetek vnovičnega oblikovanja brezpogojnih odnosov. Harmonija vsega stvarstva se začne z ljubeznijo do samega sebe.

Založba Primus, več o knjigi


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 267028480
Avtor: Miguel Ruiz mlajši
Cobiss naslov: Pet stopenj navezanosti : tolteška modrost za sodobni svet / Miguel Ruiz mlajši ; [prevedla Svetlana Kodrič]
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2013
Založništvo: Ljubljana : Primus, 2013
Fizični: XIX, 144 str. : avtorj. slika ; 19 cm