Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Pesem lune in morja

Nina George

Avgust 2014

Založnik o knjigi

Pretanjena zgodba o moči poguma, ki premaga vse sence preteklosti in slavi življenje brez strahu in obžalovanj.
Konec je! To je zadnja misel šestdesetletne Nemke Marianne, preden v Parizu, ki ga obišče s svojim nadvse hladnim in odtujenim možem Lotharjem, skoči v Seno. Toda usoda hoče drugače!
Potem, ko jo iz vode reši neznanec in jo mož še enkrat grenko razočara, Marianne, ki ne razume niti besedice francosko, pobegne v Bretanijo, v tamkajšnje slikovite kraje, o katerih je doslej samo sanjala.
V čarobnem mestecu Kerdruc spozna slikarja Yanna, kopico novih prijateljev in predsem samo sebe. Med raziskovanjem lastnih želja se bori s sencami preteklosti, za katere se zdi, da jo bodo znova ujele v svoje mreže. Jim bo na koncu podlegla in odšla nazaj v staro življenje? Ali pa bo za spremembo prisluhnila šepetu svojega srca in ne glede na vse v svoji knjigi življenja obrnila popolnoma nov list?
Čudovita zgodba, prežeta z neustavljivim francoskim šarmom, odpira vprašanja o smislu življenja ter obenem pokaže preprosto pot do uresničitve vseh sanj.
Samo srcu je treba znati prisluhniti!


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 274564864
Avtor: Nina George
Cobiss naslov: Pesem lune in morja / Nina George ; [prevedla Maruša Mugerli Lavrenčič]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014 (natisnjeno v EU)
Fizični: 280 str. ; 20 cm