Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   English version

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Odrešitev Callie in Kaydena

Jessica Sorensen

Maj 2016

Založnik o knjigi

Čustvena zgodba o dveh trpečih mladih dušah, ki ju odreši resnična ljubezen.
Temna skrivnost, ki jo je Kayden skrival dolga leta, je prišla na plano. Še huje: grozi mu ovadba zaradi napada. Ime lahko opere le tako, da Callie spregovori – to je nekaj, česar je ne bi nikoli prosil. Namesto tega stori vse, da bi jo zaščitil … Četudi to pomeni, da se mora odreči edinemu dekletu, ki ga je kdaj ljubil.
Callie ve, da Kayden tone v temačne globočine, in ga na vse pretege skuša rešiti. Toda to pomeni, da se mora soočiti s svojim največjim strahom in priznati svojo bolečo skrivnost. Misel, da bi spregovorila, jo navdaja z grozo – toda ne tako kot to, da bi za vedno izgubila Kaydena.
Globoko v srcu Callie ve, da je prišel trenutek, da s Kaydenom pozabita bolečino preteklosti. S pomočjo prijateljev skuje načrt, da bi Kaydenu pokazali življenje, ki bi ga lahko imeli. Pa ga lahko prepriča, da si skupaj utreta novo pot – ali je že prepozna?


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 284218880
Avtor: Jessica Sorensen
Cobiss naslov: Odrešitev Callie in Kaydena. [2] / Jessica Sorensen ; [prevedla Alja Gartner]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Tržič : Učila International, 2016 (natisnjeno v EU)
Fizični: 301 str. ; 20 cm