Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Očarljiva
Odkrivanje skrivnosti ženske duše

John in Stasi Eldredge

April 2016

Založnik o knjigi

Vsaka ženska je bila nekoč majhna deklica. In vsaka deklica v srcu nosi svoje najdragocenejše sanje. Hrepeni po tem, da bi bila povabljena v romantično zgodbo, kjer bi zaigrala nenadomestljivo vlogo v veliki pustolovščini, da bi bila lepotica zgodbe. Te želje so veliko več kot otroška igra. To so skrivnosti ženskega srca.
In vendar – koliko žensk poznate, ki jim je kdajkoli uspelo najti takšno življenje? Ko leta minevajo, je žensko srce potisnjeno na stran, ranjeno, pokopano.
Večina žensk misli, da se morajo zadovoljiti z življenjem učinkovitosti in dolžnosti, obveznosti in opravkov, bitke, da so ženske, kakršne bi ‘morale’ biti, vendar imajo prepogosto občutek, da jim je spodletelo.

Sporočilo knjige Očarljiva je tole: vaše srce je pomembnejše kot karkoli drugega v vsej stvaritvi. Želje, ki ste jih imele kot majhne deklice, in hrepenenje, ki ga še vedno občutite kot ženske, vam govorijo o življenju, ki ga je Bog ustvaril, da bi ga živele. On vam ponuja, da pride kot junak vaše zgodbe, da reši vaše srce in vas izpusti, da boste živele kot popolnoma živa in ženstvena ženska. Ženska, ki je resnično očarljiva.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 282509568
Avtor: John in Stasi Eldredge
Cobiss naslov: Očarljiva : odkrivanje skrivnosti ženske duše / John in Stasi Eldredge ; [prevod Nina Petelinšek Munoz]
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Log pri Brezovici : Društvo Zaživi življenje, 2015 (natisnjeno v Sloveniji)
Fizični: XII, 233 str. ; 22 cm