Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Očarljiva princesa

Elizabeth Thornton

Januar 2016

Založnik o knjigi

Elizabeth Thornton ustvarja napete romantične zgodbe, ki bralca v vrtincu nepozabne ljubezenske zgodbe ponesejo v drug čas in kraj.

Tokrat je ustvarila eno svojih najboljših zgodb, ki vas bo popolnoma prevzela – zgodbo o ženski, ki je prepričana, da je življenje ne more več presenetiti … Vsaj dokler ne spozna, da se lahko nevarnost in strast pojavita, kjer ju najmanj pričakuje.

Ko je Gwyn Barrie dobila v dar skrivnostno zapuščino neznanega dobrotnika, je bila prepričana, da je prelepo, da bi bilo resnično. In tudi je, saj je skupaj z zapuščino v njeno življenje vstopil moški, ki je bil imenovan za edinega skrbnika denarja: čedni in zapeljivi Jason Radley.

Pred osmimi leti sta bila Jason in Gwyn zaljubljena, dokler ni Gwyn iz razlogov, ki jih Jason ni nikoli razumel, pobegnila. Zdaj ju je usoda ponovno pripeljala skupaj in povezala z denarjem, ki ga Gwyn nujno potrebuje.

Toda Gwynina sreča se hitro obrne, ko ji nekdo zače slediti po vsem Londonu. Nekdo, ki bi ji lahko želel celo smrt. Prestrašena in sama, se Gwyn lahko obrne le na Jasona. Toda ali lahko zaupa moškemu, ki ji je pred osmimi leti zlomil srce, in se bori proti strasti, ki plamti tako blizu površja?

Kmalu že nič ni več tako, kot se zdi – Gwyn in Jasona pogoltne grozljiva igra pohlepa in poželenja, kjer niso stave nič manjše od cene njunega življenja …


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 281310976
Avtor: Elizabeth Thornton
Cobiss naslov: Očarljiva princesa / Elizabeth Thornton ; [prevod Irma Kukovič]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : Triskelion, 2015 ([Ljubljana] : Demat)
Fizični: 365 str. ; 22 cm