Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani

NYPD
Rdeči 2

James Patterson in Marshall Karp

Junij 2014

Založnik o knjigi

Najboljša detektiva elitne enote newyorške policije rešujeta brutalni umor bogate in vplivne ženske, ki je že četrta žrtev tako imenovanega skafandrskega morilca. Nekdo je vzel pravico v svoje roke in ubija ljudi, katerih zločini niso bili nikoli kaznovani – še prej pa posname in objavi njihovo priznanje. Število žrtev narašča in številni Newyorčani na skrivaj občudujejo grozodejstva po načelu oko za oko, zob za zob. Na nitki visijo skrivnosti največjih funkcionarjev, zato morata detektiv Zach Jordan in njegova partnerka Kylie MacDonald čim prej ujeti morilca, a Kylie se nenavadno obnaša – in Zach je prepričan, da karkoli že skriva, jo lahko stane najboljše službe na svetu.
NYPD Rdeči 2 je drugi spektakularni triler v najnovejši seriji Jamesa Pattersona o Rdečih – elitni enoti newyorške policije, ki rešuje razvpite primere v najbolj razvpitem mestu na svetu.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 274158336
Avtor: James Patterson in Marshall Karp
Cobiss naslov: NYPD : rdeči 2 / James Patterson in Marshall Karp ; [prevedla Barbara Golubovac]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014
Fizični: 348 str. ; 20 cm