Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani

Nočna zalezovalka
Triler

Robert Bryndza

September 2017

Založnik o knjigi

V vroči in soparni poletni noči višjo inšpektorico Eriko Foster pokličejo na ogled prizorišča umora. Žrtev je zdravnik, ki so ga našli zadušenega na postelji. Zapestja ima zvezana, njegove oči pa nemo strmijo skozi plastično vrečko, ki jo ima poveznjeno na glavi.
Nekaj dni pozneje najdejo drugo žrtev, umorjeno v popolnoma enakih okoliščinah. Ko Erika z ekipo začne kopati globlje, odkrije, da gre za preračunljivo in iznajdljivo serijsko morilko, ki žrtve najprej zalezuje in opazuje, nato pa izbere pravi trenutek za napad.

Vse žrtve so samski moški, o katerih ni veliko znanega. Zakaj je njihova preteklost zavita v temo? Kaj jih povezuje med seboj in kaj jih povezuje z morilko?

Medtem ko poletna vročina preveva London, bo Erika naredila vse, da bo ustavila Nočno zalezovalko, preden število žrtev še naraste, pa četudi to pomeni, da bo tvegala službo na policiji. Toda žrtve morda niso edine, ki jih morilka opazuje … Zelo verjetno tudi Erikino življenje visi na nitki.
Robert Bryndza, avtor svetovne uspešnice Dekle pod ledom, se vrača z novo razburljivo kriminalko, ki je ne boste mogli izpustiti iz rok.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 290955008
Avtor: Robert Bryndza
Cobiss naslov: Nočna zalezovalka : [triler] / Robert Bryndza ; [prevedel Miro Mrak]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Tržič : Učila International, 2017 (natisnjeno v EU)
Fizični: 368 str. ; 20 cm