Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SPLOŠNO zanimivosti

NLP: misija Zemlja
Iskanje resnice o pojavu NLP

Aleksandar Milinković

Maj 2015

Založnik o knjigi

Minilo je že nekaj desetletij od zadnje velike kampanje, da se razišče in dokaže obstoj “letečih krožnikov”. Od takrat je vse potihnilo.
A še vedno ostajajo vprašanja, ki so narekovala to knjigo:
Zakaj so v ZDA NLP-ji večja skrivnost kot jedrsko orožje? Čemu ameriška vlada pojav, za katerega trdi, da ne obstaja, klasificira kot “nasproten interesom nacionalne varnosti”?
Kdo so “sinovi neba” v knjigi preroka Ezekiela, ki so prišli na Zemljo in videli “lepi hčere človekove”? Ali so to pradavni kozmonavti, ki so se pomešali s človeškimi hčerami, pospešili tokove evolucije in prenesli določena tehnološka spoznanja, ohranjena v starih mitih in legendah?
Kako sta povezana Mars in Kepsova piramida v Gizi? Zakaj NASA vse do danes še ni uradno pojasnila fotografij z misije Vikinga iz leta 1977, na katerih je dozdevno vidna piramida, celo večja od Keopsove?
Zakaj je toliko pričevalcev o izginotjih ljudi v NLP-jih? Ali morajo nezemljani nujno raziskati človeški rod. Zakaj so bile nekatere domnevne ugrabitve izpeljane zelo obzirno, druge pa nasilno? Ali obstajajo dobri in slabi nezemljani?
Je CIA namenoma sprožila določene zgodbe in dogodke o nezemljanih, da bi jih diskreditirala in to izkoristila za prikrivanje prave resnice?
Ali obstaja zveza med ekstatičnim plesom in drugimi rituali ter pojavi NLP? Ali obstaja določena vrsta energijskega kanala, po katerem se tako vzpostavlja stik z nezemljskimi bitji?…


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 278778112
Avtor: Aleksandar Milinković
Cobiss naslov: NLP : misija Zemlja : iskanje resnice o pojavu NLP / Aleksandar Milinković ; [prevod J. R. Vouk]
Postavitev: SPLOŠNO zanimivosti
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : Ara, 2015 ([Bled] : Belin grafika)
Fizični: 251 str. ; 20 cm