Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Neznanec v mesečini

Jude Deveraux

April 2014

Založnik o knjigi

V drugem romanu iz odlično prodajane edileanske trilogije se Jude Deveraux vrača v idilično mestece v Virginiji, kjer se tri najboljše prijateljice spet združijo, ko vsaka od njih išče svoje sanje in srčne želje.

Kim Aldredge je presrečna, ko izve, da je njena prijateljica s fakultete Jecca našla ljubezen s Tristanom, njenim bratrancem. Toda Kimina lastna sreča je kljub cvetoči karieri v svetu nakita tako odmaknjena kot tisto davno poletje, ko se je kot osemletnica cele dneve igrala z otroškim prijateljem Travisom Merrittom, ki je z mamo prišel v Edilean v skrivnostnih okoliščinah. Ob koncu tistega nedolžnega poletja ji je obljubil, da se bo nekega dne vrnil … Potem pa je izginil brez slovesa. Po dolgih letih Kim še vedno hrani obledelo fotografijo, ki je edini dokaz njune popolne sreče. Ko najmanj pričakuje, se Travis, zdaj znani manhattanski odvetnik, spet pojavi v njenem življenju. Bo Kim videla fanta, ki ga je nekoč poznala, pod krinko moškega, kakršen je postal?


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 272967424
Avtor: Jude Deveraux
Cobiss naslov: Neznanec v mesečini / Jude Deveraux ; [prevedla Ida Sternad]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014 (natisnjeno v EU)
Fizični: 288 str. ; 20 cm