Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

eKnjižnica Biblos

Neznana skušnjava
Druga knjiga iz sage o družini Stanislaski

Nora Roberts

Avgust 2017

Založnik o knjigi

Mikhail Stanislaski živi v večstanovanjskem bloku, ki kliče po prepotrebni obnovi. Stvari vzame v svoje roke in obišče novo lastnico hiše, Sydney Hayward. Ločenka iz visoke družbe, vajena potovanj in zabav, je po smrti starega očeta prevzela družinsko nepremičninsko podjetje. Obnova hiše, v kateri živi Mikhail, je prva stvar, ki se je resno loti. Postavni Ukrajinec v njej vzbudi skrita čustva, in različnemu rodu navkljub med njima vzplamti ljubezen.
V sagi o družini Stanislaski je šest samostojnih zgodb: Ukročeno srce, Neznana skušnjava, Vrtinec ljubezni, Igra sreče, Moč hrepenenja in Ples usode.
Nora Roberts je ena najbolj znanih in priljubljenih ameriških avtoric ljubezenskih romanov. Izpod njenega peresa je prišlo že več kot dvesto knjig, objavljenih v mnogih milijonih izvodov. Njena dela se redno uvrščajo na lestvice najbolj priljubljenih knjig tudi pri nas.

e-knjiga


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 279571200
Avtor: Nora Roberts
Cobiss naslov: Neznana skušnjava [Elektronski vir] : druga knjiga iz sage o družini Stanislaski / Nora Roberts ; [prevedla Andreja Cesar]
Postavitev: eKnjižnica Biblos
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : Mladinska knjiga, 2015
Fizični: 343 str. ; 21 cm