Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Nevarnosti poželenja

Sabrina Jeffries

April 2017

Založnik o knjigi

Tretja knjiga v seriji Grešni snubci znova dokazuje, zakaj je Sabrina Jeffries najbolj prodajana avtorica na lestvici New York Timesa in ena izmed najbolj priljubljenih pisateljic romanc današnjega časa.

Da bo odkrila goljufa pri kartah, ki je odgovoren za bratovo smrt, gospodična Delia Trevor večere preživlja na plesih, ponoči pa preoblečena v moškega obiskuje londonske kvartopirske brloge. Neko noč jo prepozna čedni Warren Corry, markiz Knightford, zloglasni član kluba Sveti Jurij. Markiz ji grozi, da bo razkril njeno skrivnost, oa pa je odločena, da ji ne bo prekrižal načrtov, pa čeprav jo bo skrivnostni malopridnež zaradi tega preganjal kot mačka miš.

Warren se zaveda, kako nevarna je njena igra, zato ne misli križem rok opazovati, kako tvega vse, da bi dosegla pravico za pokojnega brata. Ali bo lahko med njima ohranil razdaljo in jo kljub temu varoval, ko bo Delia počasi začela rušiti njegove zidove? Ali se bo njuna vroča strast razvila v ljubezen, ki bo zmožna premagati skrivnosti njune preteklosti?


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 288969728
Avtor: Sabrina Jeffries
Cobiss naslov: Nevarnosti poželenja / Sabrina Jeffries ; [prevedla Lidija Kreft]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Tržič : Učila International, 2017 (natisnjeno v EU)
Fizični: 291 str. ; 20 cm