Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   English version

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Nepopolno

Madeline Sheehan

Februar 2017

Založnik o knjigi

To ni nežna in romantična ljubezenska zgodba. To je zgodba o strastni ljubezni, ki vzplameni med človekoma, ki sta si različna kot dan in noč.
V vsaki stvari je nekaj lepega. Tudi v grdih. Včasih še zlasti v grdih.
Brez grdega ne bi bilo lepega.

Mlada Danielle West je hči Deucea Westa, vodje motorističnega kluba Peklenski konjeniki. Danny, kot ji pravijo bližnji, je milo in lepo dekle, ki hrepeni po nedosegljivem. Erik Jacobs, za prijatelje Ripper, je eden od konjenikov, ki ga je močno zaznamoval tragični pripetljaj, v katerem je izgubil oko in ostal za vselej iznakažen. Ripper, nekoč vedre narave in vedno pripravljen na šalo, dogodka ne more preboleti in postane zagrenjen. Nekega poletnega večera se njune poti križajo, kar za vselej spremeni tok njunih življenj. Iz strasti se rodi ljubezen, toda znova vmes poseže tragična nesreča in ju loči. Na poti, polni trnjev in bolečine, morata Danny in Ripper odkriti, ali bo nepredvidena vez, ki se je spletla med njima, dovolj čvrsta, da bo obstala v njunem svetu – in ga polepšala.

To je Dannyjina in Ripperjeva zgodba.

 


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 287171840
Avtor: Madeline Sheehan
Cobiss naslov: Nepopolno / Madeline Sheehan ; [prevedla Alenka Perger]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Tržič : Učila International, 2016 (natisnjeno v EU)
Fizični: 328 str. ; 20 cm