Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Navodila za temeljno duhovno prakso
Opazovanje sebe

Red Hawk

Oktober 2017

Založnik o knjigi

Sebe spoznamo s samoopazovanjem, ki mu nekateri pravijo »prvo orodje«, drugi pa »človekovo orodje«. To je orodje, s katerim lahko upravljamo, popravljamo in vzdržujemo človeško telo ter ukrotimo in urimo njegove funkcije.
Opazovanje sebe je bistvenega pomena za proces dušnega prebujanja iz nezavednega dremeža. Če ne opazujemo sebe, nismo nič več in nič manj kot roboti, ujeti v nemilost podzavesti, navad in mehanskih sil zunaj in znotraj sebe. Gre za edino knjigo na tržišču, ki se je tako zelo podrobno lotila opazovanja sebe.
Na voljo je sicer na stotine knjig, kjer je govora o samopomoči in meditaciji, vendar se skoraj nobena ne posveti vprašanju, kako z opazovanjem spoznati sebe. Prav tako ne obstaja nobena druga knjiga, ki bi se ponašala s tako poglobljeno analizo, obširnimi pojasnili in bogatimi izkušnjami. S predstavljenimi metodami boste postali pozorni v pravem pomenu besede. Pozornost bo v vaših rokah postala močno orodje, s katerim boste želi uspehe v odnosih in v življenju na splošno.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 290201856
Avtor: Red Hawk
Cobiss naslov: Navodila za temeljno duhovno prakso. Del 1, Opazovanje sebe : prebujanje zavedanja / Red Hawk ; [prevedla Dora Debeljak]
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Maribor : Zavod Gaia Planet, 2017
Fizični: 173 str. ; 21 cm