Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

PSIHOLOGIJA poljudna psihologija

Navduši se nad sabo!
In zatrle se bodo vse oblike paraziterstva!

Mojca Pajk

Junij 2015

Avtorica o knjigi

Na takšen način se spravimo tudi na višjo telesno težo, saj je ta prej povezana z mankom adrenalina – s tem tudi joda -, stresom, obupanostjo človeka in zagotovo ne le, ker človek preveč poje!
Obrnimo v drugo smer – ali vsi tisti, ki so bolj koščenega videza, stradajo hrane?
Zagotovo poznate nešteto takih, ki jedo pretirano, a se jim na videzu ne pozna.
Bodimo v življenju pozorni na dvoumnosti, tudi enoumnosti (ozek pogled na življenje). Oba lahko vodita do napačnih predstav, tudi obsojanj, ki se vtrejo v človekovo podzavest. S tem se spreminja miselnost narodov. In govorimo o rasnem nasilju. Bodimo tolerantni – manj podvrženi enoumnosti – in ne bo vojn. Ne tistih večjih, kot ne tistih manjših – med posamezniki. Te so rezultat razmišljanja, da zmoremo nadvladati nekomu drugemu, ki je manj vreden ali ker nam krade poslovne priložnosti. Ali mislite, da ste vredni le vi in le vaš posel mora cveteti?! Proti negativni dvoumnosti pa se naučimo precejati. Uporabimo našo intuicijo in srce, da se ne obračamo le po vetru. S tem omejimo selektiven slih in vid – ne vidimo in slišimo le tistega, kar želimo.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 275694080
Avtor: Mojca Pajk
Cobiss naslov: Navduši se nad sabo! : in zatrle se bodo vse oblike paraziterstva! / Mojca Pajk
Postavitev: PSIHOLOGIJA poljudna psihologija
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Trebnje : samozal., 2014-
Fizični: Zv. <1-> : ilustr. ; 21 cm