Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST spomini dnevniki

Na robu
kolesarjenje za življenjem

Danny MacAskill

Februar 2018

Založnik o knjigi

Danny MacAskil živi na robu. Z viralnimi YouTube posnetki z naslovi The Ridge, Cascadia in Imaginate je postal legenda. Sekvence njegovih trikov na strehah, v zapuščenih predelih mest in drugod parajo živce, njegovo življenje pa je polno vznemirjenja, krvavitev in milijonov spletnih zadetkov.

Vsekakor pa mu uspeh ni padel v naročje. Vsak nov trik spremljajo dvom stres in »kaj če« vprašanja. Zanesti se mora na domišljijo, neustrašnost, prelomne kolesarske tehnike in smisel za dobre kadre. Celo življenje zasleduje ekstreme in nekako je še vedno v enem kosu, da o tem piše knjige.

V knjigi Danny deli z nami spomine na anarhično otroštvo na Isle of Skye in zgodnje dni trial gorskega kolesarjenja, nas popelje s seboj na treninge in snemanja video posnetkov ter deli nikdar objavljene skice trikov iz osebne beležke. Pridružite se mu na neverjetni vožnji skozi knjigo. Ne pozabite na čelado!


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 292933376
Avtor: Danny MacAskill
Cobiss naslov: Na robu : kolesarjenje za življenjem / Danny MacAskill ; [prevod Jolanda Blokar]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST spomini dnevniki
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Preserje : Aktivni mediji, 2017 ([Maribor] : Evrografis)
Fizični: X, 249 str., [16] str. pril. : ilustr. ; 21 cm