Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

VERSTVA IN DUHOVNOST okultizem duhovnost

Moč odnosa dela…
Dobrota odnosa, najljubša veriga, moč človečnosti

Jadranka Oblak

Maj 2015

Založnik o knjigi

Moč odnosa dela iz dogodkov čudeže, čarobnost za svet

Življenje je množica zgodb in lahko izbiramo, v kakšni smo. A skrivnost je v tem, da samo modri znajo biti hvaležni in imajo vedno najboljše odnose najlepšega življenja, čeprav niso med bogataši.
Vsak otrok lahko postane modrec, če si zaželi biti hvaležen za dobroto do sebe. To pomeni, da mora biti sam dobrota do drugih, ki mogoče zaradi neznanja še ne znajo biti dobrota, pa jih zato muči pomota jeze, ki človeka drži v zlu.
Človek, Božje prošnje so smernica, da nisi izgubljen v labirintu niti s poskušanjem niti s probavanjem, kajti tvoje zaupanje je garancija in tvoja hvaležnost nosi progresijo.
Šiba je v Raju rastla in z neba je prišla, da bi se človek razvijal, kajti drugače bi zaostal in postal nepridiprav.
Spremeniti se v imenu dobrobiti je pot pravilne rasti in razvoj ne pozna mej, pa je treba korakati s prebujanjem iz spanja in moramo hoditi z ozaveščanjem iz pozabe.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 274447104
Avtor: Jadranka Oblak
Cobiss naslov: Moč odnosa dela iz dogodkov čudeže, čarobnost za svet : dobrota odnosa, najljubša veriga, moč človečnosti / Jadranka Oblak
Postavitev: VERSTVA IN DUHOVNOST okultizem duhovnost
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Ljubljana : M. Oblak, 2014 (Zagreb : Print servis, obrt za grafičko oblikovanje, digitalni tisk i pripremu tiska)
Fizični: 235 str. ; 23 cm