Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

ŠPORT IN ŠAH gimnastika atletika

Moč je nov lepotni ideal

Lindsey Vonn in Sarah Toland

December 2017

Založnik o knjigi

Lekcije o moči, telesni pripravljenosti, prehrani in odnosu do življenja vrhunske športnice in olimpijske prvakinje Lindsey Vonn.
Alpska smučarka Lindsey Vonn želi, da bi ljudje nehali razmišljati o ‘hitri izgubi teže’ in namesto tega začeli ljubiti svoje telo takšno, kakršno je, in s takšnimi zmožnostmi, kot jih ima. Lindsey je dekle iz majhnega mesta v Minnesoti, ki je postalo svetovna smučarska prvakinja, vendar je bilo za to potrebnega veliko garanja in odrekanja. V svoji knjigi Moč je nov lepotni ideal opiše sklope vaj, ki jih ne boste našli nikjer drugje, in življenjsko filozofijo, ki ji je omogočila, da je postala ena najboljših smučark sveta. Avtorica svoj program vadbe, ki je primeren za ljudi vseh oblik in velikosti, dopolni z nasveti o tem, kaj jesti in kako izvajati vadbo, ter bralce aktivira, jim pomaga dvigniti samozavest in oblikovati boljšo telesno samopodobo z namigi in triki, do katerih se je dokopala v svoji profesionalni športni karieri.
Moč je nov lepotni ideal je knjiga, v kateri je vsebina podprta z najnovejšimi znanstvenimi dognanji ter s svežimi študijami o zdravju in vadbi. Polna je vaj, ki se jih lahko naučijo izvajati tudi popolni začetniki, ter vsebuje na desetine fotografij vaj in fotografij iz avtoričine zasebne zbirke. To je knjiga, ki vas bo navdihnila in motivirala, da boste postali močnejši kot kdajkoli tako navznoter kot navzven, pa naj ste športnica ali športnik na začetku svoje poti, želite znova pridobiti kondicijo ali želite izboljšati svojo telesno pripravljenost.
Spoznajte vadbo, po kateri vaše telo ne bo nikoli več takšno, kot je bilo!


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 292386048
Avtor: Lindsey Vonn in Sarah Toland
Cobiss naslov: Moč je nov lepotni ideal : sprejmite svojo naravno lepoto, pravilno se prehranjujte in izkoristite svojo moč / Lindsey Vonn in Sarah Toland ; [prevedla Katja Grabnar ; fotografije Lauren Ross, Chris Fanning, Jesse Starr]
Postavitev: ŠPORT IN ŠAH gimnastika atletika
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Tržič : Učila International, 2017 (natisnjeno v Sloveniji)
Fizični: 252 str. : fotogr. ; 25 cm