Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

EKONOMIJA IN POSLOVANJE ekonomija

Mednarodno poslovanje

Ivanka Šenk Ileršič

Maj 2014

Priročnik

Založnik o knjigi

Priročnik daje konkretne odgovore na številna vprašanja glede raziskave tujih trgov in virov informacij, načina vstopa podjetij na tuje trge, organizacije prodaje na izbranem trgu, nastopa na mednarodnih sejmih, sklepanja mednarodnih pogodb, zavarovanja poslovnih in plačilnih tveganj ter konkretne operativne izvedbe izvoznega in uvoznega postopka s prikazom vseh potrebnih listin in dokumentov.

Knjiga je priročnik za zaposlene in študente, ki se želijo vsestransko seznaniti z mednarodnim poslovanjem. Teoretična in praktična navajanja so kar se da jasna in razumljiva, pri čemer so upoštevana uveljavljena teoretična izhodišča in spoznanja slovenskih in tujih avtorjev. Knjiga je obogatena z avtoričinimi neposrednimi praktičnimi izkušnjami. Razumevanje procesa mednarodnega poslovanja olajšujejo številne ilustracije, slikovne predstavitve, primeri in dobri zgledi iz prakse.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 270639872
Avtor: Ivanka Šenk Ileršič
Cobiss naslov: Mednarodno poslovanje : priročnik / Ivanka Šenk Ileršič
Postavitev: EKONOMIJA IN POSLOVANJE ekonomija
Jezik: slovenski
Leto: 2013
Založništvo: Ljubljana : GV založba, 2013 (Ljubljana : Littera Picta)
Fizični: 517 str. : ilustr. ; 28 cm