Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Maske v mesečini

Jude Deveraux

Junij 2014

Založnik o knjigi

Prodajno zelo uspešna trilogija Jude Deveraux, postavljena v majhno mesto Edilean v Virginiji, kjer se presenetljivo odvijajo usode treh prijateljic iz študentskih let, se nadaljuje s to čudovito novo zgodbo.

Sophie Kincaid nepričakovano zapusti fant, zato dekle pobegne v mestece, ki mu njena prijateljica Kim Aldredge pravi raj na zemlji. Toda Sophiejini prvi vtisi o Edileanu so vse prej kot rajski: najprej se ji daleč od vsega pokvari avtomobil, nato jo skoraj povozi divjak v športnem avtomobilu. Majhno dejanje iz maščevanja ji da nekaj zadovoljstva in hitro se razširi glas, da je atraktivna neznanka vedno zagrenjenemu dr. Reedu dala vetra. A ni bilo prvič, da je ognjevito umetnico maščevanje gnalo malce predaleč; skrivnostni predmet, ki ga nosi s sabo, bi lahko njenemu nekdanjemu fantu uničil prihodnost. Tudi Reede Aldredge ima skrivnosti; med drugim bi se rad zbližal z lepotico, ki je postavila na glavo njegov temačni svet. Pod nočnim nebom je njun ples v maskah čaroben – bo vsega konec, ko bo posijalo sonce?


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 274014464
Avtor: Jude Deveraux
Cobiss naslov: Maske v mesečini / Jude Deveraux ; [prevedla Ida Sternad]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014
Fizični: 333 str. ; 20 str.