Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

ZGODOVINA biografije drugi

Marc Márquez
uresničene sanje

Emilio Pérez de Rozas

April 2017

Založnik o knjigi

Marc Márquez je v svetu motošporta pravi fenomen. V svoji prvi sezoni tekmovanja MotoGP je že pri rosnih 20 letih dosegel nekaj neverjetnega, saj je postal najmlajši svetovni prvak vseh časov. Doslej ima že tri naslove v elitnem razredu in je na dobri poti, da postane največji velikan tega športa v zgodovini.

V svoji prvi uradni biografiji – s celostranskimi fotografijami, mnogimi popolnoma novimi – Marc omogoča ekskluziven vpogled v svoje prvo leto dirkanja v elitnem razredu in svojo zgodovinsko zmago na prvenstvu. S pomočjo besed njegovega moštva, njegovih domačih in tekmecev za naslov začenjamo razumeti, zakaj je dosegel tako izjemen uspeh.

To je zgodba o Marcovih največjih tveganjih in izzivih, od težav z vidom, zaradi katerih je bila ogrožena njegova kariera, do hude majske nesreče, pri kateri je poletel z motorja pri vratolomni hitrosti 280 km/h. Toda Marc še naprej na novo piše zgodovino, osvaja naslove z neustrašnim dirkanjem in srca navijačev s fantovskim šarmom in slavnim nasmeškom – ter spotoma podira vse rekorde.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 289370368
Avtor: Emilio Pérez de Rozas
Cobiss naslov: Marc Márquez : uresničene sanje / Emilio Pérez de Rozas ; predgovor Freddie Spencer ; fotografije Mirco Lazzari ; [iz angleščine prevedel Jure Šešet]
Postavitev: ZGODOVINA biografije drugi
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Tržič : Učila International, 2017 (natisnjeno v EU)
Fizični: 223 str. : barvne fotogr. ; 25 cm