Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

ZDRAVJE alternativno zdravljenje

Mala knjiga energijske medicine

Donna Eden in Dondi Dahlin

Julij 2017

Založnik o knjigi

V Mali knjigi energijske medicine Donna črpa iz svojih tridesetletnih izkušenj in bralcem poda preprosto bistvo energijskega zdravljenja. Priporoča vaje, s pomočjo katerih se lahko počutite pomlajene, srečnejše, živahnejše in manj zaskrbljene.
Predstavitev vsakodnevnih petminutnih vaj za obnavljanje normalnega energijskega pretoka v telesu in v nadaljevanju informacije o vajah za energijsko zdravljenje lahko pomagajo v boju proti številnim zdravstvenim stanjem, od glavobola in slabosti do nespečnosti in navadnega prehlada.
Mala knjiga energijske medicine je pomembno čtivo za vsakogar, ki išče, kako bi izboljšal splošno zdravje in dobro počutje.

 


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 290049536
Avtor: Donna Eden in Dondi Dahlin
Cobiss naslov: Mala knjiga energijske medicine : preproste vaje za izboljšanje fizičnega in psihičnega zdravja / Donna Eden in Dondi Dahlin ; prevedel Janez Lavrič ; [fotografije Rick Unis in Bernadette Unis-Johnston]
Postavitev: ZDRAVJE alternativno zdravljenje
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Ljubljana : Gnostica, 2017 ([Brežice] : Primus digitalni tisk)
Fizični: 84 str. : ilustr. ; 17 cm