Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SLOVENSKA KNJIŽEVNOST romani

Ljubo življenje, naj se začne :)

Staša Tajana

Junij 2017

Založnik o knjigi

Ljubo življenje, naj se začne, je tretji roman avtorice Staše Tajane in se rahlo navezuje na predhodnega, z naslovom Welcome aboard.

Ljubo življenje, naj se začne, ima, kot vse njene doslej izdane knjige za odrasle, precej avtobiografskega. Dogaja se na razkošni ladji za križarjenje, kjer si je pred leti kot zaposlena utrla novo smernico v življenju in kjer sedaj s partnerjem kot potnika redno preplešeta izjemne dopustniške dni. Še vedno ostaja odprtih oči in ušes za vse, kar se na takih ladjah dogaja, in nam tako iz prve roke približa življenje potnikov in članov posadke. Rdeča nit, ki se prepleta skozi ves roman, je ljubezen, ta gonilna sila sveta. Hrepenenje, spogledljivost, varanje, ljubosumje in vroča erotika, ki požene kri po žilah. Sem ter tja tudi prava zanesljiva ljubezen. In še to je pomembno in spremlja vse, ki plujejo: na ladji nikoli nisi lačen. Hrana je božanska, za goste vsekakor. Zaposleni se morda ne bi povsem strinjali, a lačni zagotovo niso.

 


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 289856000
Avtor: Staša Tajana
Cobiss naslov: Ljubo življenje, naj se začne :) / Staša Tajana ; [spremna beseda Mojca Blažej Cirej]
Postavitev: SLOVENSKA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Ljubljana : Čista pozitiva, 2017
Fizični: 293 str. ; 22 cm