Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

PREHRANA sadje vrtnine

Ljubim solate
Pripravimo zdrav in okusen obrok v pičlih 20 minutah ali manj

David Bez

Junij 2015

Založnik o knjigi

Kolikokrat za kosilo zdolgočaseno žvečite suh sendvič, ostanke testenin včerajšnje večerje, juho iz supermarketa ali enolično solato iz bližnje restavracije? Kosila v službi so običajno nezanimiva, draga, nezdrava ali preprosto preveč podobna včerajšnjemu.
V tej knjigi je 260 slastnih, zdravih solat, ki so lahko čudovito kosilo – po ena za vsak delavnik v letu. Vse je pripravil, fotografiral in pojedel David Bez v svoji službi.
David ni kuhar. Je ljubitelj hrane z omejenim časom za kosilo; Italijan, ki mu ni vseeno, kaj se znajde na njegovem krožniku; oblikovalec, ki se zaveda, da hrano najprej okusimo z očmi.
Ne glede na to, ali ste vegetarijanci, vegani, vsejedci, pesketarijanci ali presnojedci, v tej knjigi boste vsi našli obilico zamisli, ki bodo pogodu vašim brbončicam v vseh letnih časih.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 274673152
Avtor: David Bez
Cobiss naslov: Ljubim solate : pripravimo zdrav in okusen obrok v pičlih 20 minutah ali manj / David Bez ; [prevedel Srđan Milovanović]
Postavitev: PREHRANA sadje vrtnine
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : Mladinska knjiga, 2015 (natisnjeno na Kitajskem)
Fizični: 299 str. : fotogr. ; 23 cm