Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Ljubezen za vsako ceno
roman o Cynsterjevih

Stephanie Laurens

Junij 2016

Založnik o knjigi

Dillon Caxton, varovanec Demona Cynsterja, je razočaran nad ljubeznijo. Čeprav mu je življenje naklonilo bogastvo, status in osupljivo lepoto, se nima časa ukvarjati z gospodičnami, ki hlepijo po možu in zakonu. Kot skrbnik ‘športa kraljev’ mora razbiti drzno kriminalno mrežo, ki bi lahko ogrozila celoten svet dirk s plemenitimi konji.

Dokler v njegov svet ne vstopi lepa lady Priscilla Dalloway. Tudi ona nima časa za ljubezen – brata dvojčka, ki živi za konje, mora rešiti pred tolpo nevarnih goljufov. Edini, ki ji lahko pomaga najti brata, pa je prav Dillon, ki se pretvarja, da ga niso prevzeli njeni čari.

Dama je Dillonova edina vez s kriminalnim podzemljem, Pris pa bi storila vse, da bi rešila brata dvojčka, pa čeprav to pomeni, da bo morala zapeljati tistega, ki naj se ne bi pustil zapeljati nobeni. Na skupni poti, polni nevarnosti in strasti, se znajdeta pred pomembnim vprašanjem: ljubezen za vsako ceno?


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 284646144
Avtor: Stephanie Laurens
Cobiss naslov: Ljubezen za vsako ceno : [roman o Cynsterjevih] / Stephanie Laurens ; [prevedla Katja Mikelj]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Tržič : Učila International, 2016 (natisnjeno v EU)
Fizični: 453 str. ; 20 cm