Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

PREHRANA dietna prehrana

Kuhajmo za zdravje

Dale Pinnock

Oktober 2014

Založnik o knjigi

Dale Pinnock je zvezda britanskih kuharskih TV-oddaj: izjemen strokovnjak za zdravo prehrano in hkrati vrhunski kuhar. Predstavlja edinstveni pristop h kuhanju in zdravju, saj ne ponuja čudežnih rešitev, temveč preproste prijeme, ki vam pomagajo k boljšemu zdravju – s polnim želodcem in nasmehom na obrazu. V knjigi vas čakajo recepti za vsako priložnost: za lahek prigrizek, če pričakujete družbo, za hiter obrok po službi ali če bi radi pripravili kaj imenitnejšega. Vsaka od jedi blagodejno vpliva na določene organe oziroma ob določenih tegobah, kar je označeno s preprostimi simboli. Pot k boljšemu zdravju s pomočjo hrane še nikoli ni bila lažja ali slastnejša.
V knjigi boste našli 80 slastnih receptov z oznakami, katerim organom koristijo in pri katerih boleznih lahko pomagajo, 30 najpogostejših zdravstvenih težav – pri vsaki najdete tudi seznam primernih receptov in najkoristnejših sestavin ter seznam ključnih živil s podatki, za kaj so koristna.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 273355264
Avtor: Dale Pinnock
Cobiss naslov: Kuhajmo za zdravje / Dale Pinnock ; [prevedla Mojca Vodušek]
Postavitev: PREHRANA dietna prehrana
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Ljubljana : Mladinska knjiga, 2014
Fizični: 191 str. : ilustr. ; 26 cm