Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

eKnjižnica Biblos

Kristalni vrtovi

Amanda Quick

Avgust 2017

Založnik o knjigi

Evangeline Ames je najela hišico na obrobju Little Dixbyja, daleč od londonskih ulic, kjer jo je pred kratkim nekdo napadel. Očarana nad nadnaravno energijo bližnjih Kristalnih vrtov se zabava tako, da se prikrade vanje in jih raziskuje. Ko je njeno življenje ogroženo, se nagonsko zateče v njihovo zavetje.
Lucas Sebastian še nobene dame v stiski ni pustil na cedilu, pa čeprav je vdrla na njegovo posestvo. Ko se bliskovito znebi njenega nesojenega morilca, vztraja, da mora dogodek ostati skrit javnosti. Že tako ne manjka čenč na njegov račun, govoric o zakladu, zakopanem pod vrtom, in o okultnih bioloških poskusih njegovega strica, ki je umrl v skrivnostnih okoliščinah.
Lucas in Evangeline takoj začutita skrivnostne moči drug drugega, pa tudi nezadržno privlačnost. Imata pa še druge skrbi – kdor koli je hotel ubiti Evangeline, bo še poskušal. Toda kdo bi se je rad znebil? Z Evangelininimi raziskovalnimi sposobnostmi in Lucasovim razumevanjem zločinskega uma kmalu ugotovita, da imata skupnega sovražnika.

e-knjiga


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 279201792
Avtor: Amanda Quick
Cobiss naslov: Kristalni vrtovi [Elektronski vir] / Amanda Quick ; [prevedla Jolanda Blokar]
Postavitev: eKnjižnica Biblos
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : Mladinska knjiga, 2015
Fizični: 367 str. ; 21 cm