Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

ZDRAVJE alternativno zdravljenje

Kristali za dušo

Alenka in Lovro Rozman

Februar 2016

Založnik o knjigi

Knjiga je priročnik tako za popolne začetnike kot tudi za prave strokovnjake. Kot so vedeli že stari Grki, mora človek najprej spoznati sebe.
Temu je posvečen prvi del knjige, saj se mora vsak, ki se namerava ukvarjati s kristali, najprej zavedati lastnega telesa, želja in hrepenenj.
Drugi del knjige opisuje kristale in podaja napotke za njihovo rabo, ki so nepogrešljivi za začetnike, izkušenim pa ponuja številne zanimive vaje in tehnike, ki sta jih avtorja zasnovala na podlagi lastnih izkušenj in jih zato ne boste našli nikjer drugje.
Tretji del z izjemno natančnimi navodili za branje in programiranje kristalov ter drugimi tehnikami za delo z njimi vas bo zagotovo navdušil. Vsebuje namreč prav vse, kar potrebujete za samostojno delo s kristali. Vsi opisi in napotki temeljijo na osebnih izkušnjah obeh avtorjev, ki sicer predajata svoje znanje o delu s kristali na delavnicah, in so zato razumljivi, preprosti in učinkoviti.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 281058304
Avtor: Alenka in Lovro Rozman
Cobiss naslov: Kristali za dušo / Alenka in Lovro Rozman
Postavitev: ZDRAVJE alternativno zdravljenje
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : Amalietti & Amalietti, 2015 (Ljubljana : Primitus)
Fizični: 159 str. : ilustr. ; 18 cm