Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Kraljevska strast

Geneva Lee

Februar 2017

Založnik o knjigi

Clara Bishop v družbi prijateljev in družine praznuje uspešno zaključen študij na elitni univerzi ter skorajšnji začetek obetavne kariere. Toda ne zaveda se, da ji bo ta večer obrnil življenje na glavo. Ko jo poljubi privlačni mladenič, je šokirana. Čeprav ga ne pozna, se ji zdi nenavadno znan. In šele naslednji dan, ko se prebudi ter na naslovnicah tabloidnih časnikov zagleda fotografijo, posneto prejšnji večer, se zave, kdo je bil.

Princ Alexander Cambriški.
Poredni prestolonaslednik.
Pravi pravcati nebodigatreba.

Tako je. Alexander ni princ na belem konju. Je vse prej kot to. Je manipulativen. Zahteven. Nevaren. Vendar se mu Clara ne more upreti.
Oba imata skrivnosti – skrivnosti, ki bi ju lahko za vedno ločile ali pa dokončno zbližale – in ko jih tabloidni novinarji obelodanijo, pride čas za odločilni korak: bo Clara sprejela princa kljub vsem napakam ali mu bo nepreklicno zaloputnila vrata pred nosom in odkorakala svojo pot?

A provokativna erotična zgodba se je šele začela …


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 287633408
Avtor: Geneva Lee
Cobiss naslov: Kraljevska strast / Geneva Lee ; [prevedla Barbara Trobentar]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Tržič : Učila International, 2016 (natisnjeno v EU)
Fizični: 368 str. ; 20 cm