Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

KMETIJSTVO živinoreja

Konji
strast, lepota, eleganca, moč

Elaine Walker

November 2017

Konji so ena izmed najimenitnejših živali na svetu in ta čudovita knjiga slavi njihove enkratne odlike na več kot sto prekrasnih fotografijah. Njihova eleganca, duh in postava so dobro vidni na vsaki dih jemajoči fotografiji, ki razkriva osupljive podrobnosti gibanja in vedênja konj.
Vendar pa so konji veliko več kot le veličastna bitja in knjiga raziskuje njihov posebni odnos z ljudmi, saj opisuje enkratne značilnosti vseh konj in posebne lastnosti, po katerih se pasme razlikujejo med sabo.

Poučite se, kako življenje in odnosi v čredi določajo, kako konji razumejo svet.
Raziščite občutljivi duh konj in kako so ga v različnih obdobjih prikazovali v mitih in legendah.
Spoznajte, kako sta fiziologija in anatomija ustvarili žival, ki lahko teka svobodno in hkrati na hrbtu nosi tudi jezdeca.
Ugotovite, kako zapleten in osupljiv je lahko svet barv in vzorcev na konjih.
Spremljajte življenje mladega konja od kotitve do odraslosti.

Knjigo krasijo fantastične fotografije, ki prikazujejo različne vrste konj in ponijev z vsega sveta. Namenjena je ljubiteljem konj vseh starosti.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 289966080
Avtor: Elaine Walker
Cobiss naslov: Konji : strast, lepota, eleganca, moč / Elaine Walker ; [prevedla Slavica Jesenovec Petrović in Borut Petrović Jesenovec]
Postavitev: KMETIJSTVO živinoreja
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Tržič : Učila International, 2017 (natisnjeno na Kitajskem)
Fizični: 224 str. : ilustr. ; 28 cm