Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

KMETIJSTVO živinoreja

Konji
Naučite se razumeti svojega ljubljenčka

Heather Dunphy

Junij 2014

Založnik o knjigi

Konji in ljudje so tesno povezani že več kot 500 let in njihov odnos se nadaljuje tudi danes, saj imajo milijoni ljudi po svetu konja ali jih jahajo. Ta priročnik je vse: krma, hlev in gibanje, strnjeno v obliki knjige. Tu je zbrano vse osnovno znanje, ki ga potrebujete za zdravega in zadovoljnega konja. Knjiga to osnovo tudi presega, saj vam z razlago pomena konjevega vedenja pomaga resnično razumeti konja, hkrati pa tudi pojasnjuje, kako konj razume vas. Ta vpogled in razumevanje krepita vez s konjem ter nadgrajujeta vse vidike konjeniških dejavnosti, od sprehodov v naravi do tekmovanj.

V priročniku boste tako spoznali pasme in tipe konj, konjeniške discipline, sporazumevanje s konjem, nego in skrb za konja. Knjiga je polna praktičnih nasvetov – od izbire svojega prvega konja do nakupa primerne opreme za ohranjanje konjevega zdravja in razumevanja njegovih potreb, ko se stara. V knjigi je tako zbrano vse, kar morate vedeti, da lahko postanete zadovoljen in samozavesten lastnik konja.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 272453376
Avtor: Heather Dunphy
Cobiss naslov: Konji : naučite se razumeti svojega ljubljenčka / Heather Dunphy ; [prevedla Katja Berden]
Postavitev: KMETIJSTVO živinoreja
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Tržič : Učila International, 2014
Fizični: 190 str. : ilustr. ; 23 cm