Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

ZDRAVJE alternativno zdravljenje

Koloidno srebro
dejstva in zmote

Štefan Požlep

Julij 2017

Založnik o knjigi

Posebnost koloidnega srebra je, da ga lahko v primerjavi z industrijsko izdelanimi zdravili z enostavnimi pripomočki izdelamo sami v svojem domu. V času, ko se kriza današnjih antibiotikov vse bolj zaostruje in ogroža zdravje milijonov ljudi, je nujno, da koloidno srebro postane to, kar je že bilo: uspešno uporabljan antibiotik.

Srebro (koloidno) je danes z veljavno zakonodajo kot zdravilo prepovedano, v EU je »ilegalno« tudi kot prehransko dopolnilo. Knjiga vam pove, zakaj, in vas nagovarja, da vendar odgovorno in z znanjem, ki vam ga nudi, vzamete zdravje v svoje roke.
V knjigi ni konkretnih nasvetov in napotkov za zdravljenje različnih bolezni in bolezenskih stanj. A je dovolj informacij, da do tega pridete.

Predstavljene so splošne lastnosti koloidnega srebra in mehanizmi njegovega delovanja, merjenje oziroma določanje njegove koncentracije v raztopini, varno odmerjanje in načini uporabe, pa nasveti, kako aparat za domačo elektrolizo izdelamo sami.
Medicina in farmacija sta v času pred ero antibiotikov, torej nekako do leta 1940, zelo pogosto uporabljali takrat edini antibiotik – srebro oziroma iz srebra izdelane pripravke.
Uporaba srebra v zdravstvene namene sega tisočletja nazaj. In očitno prihaja čas, ko bo koloidno srebro v vsaki domači lekarni. Farmaciji navkljub. Zato je prav, da se o vsem tem poučimo in morda tudi kaj storimo.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 290010112
Avtor: Štefan Požlep
Cobiss naslov: Koloidno srebro : dejstva in zmote / Štefan Požlep
Postavitev: ZDRAVJE alternativno zdravljenje
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Ljubljana : Ara, 2017 ([Brežice] : Primus)
Fizični: 224 str. : ilustr. ; 20 cm