Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

VERSTVA IN DUHOVNOST okultizem duhovnost

Karmične izbire
Kako si s pravilnimi odločitvami ustvarimo trajno srečo

Djuna Wojton

December 2016

Založnik o knjigi

Želite nekaj spremeniti, a vam to nikakor ne uspe? Ste morda svoje sanje potisnili v kot in pozabili, kaj so?

Morda se po mnogih letih zakona ne zavedate, da ste se odmaknili od zakonca? Ali pa ste morda že tako dolgo samski, da ste se vdali v usodo, da nikoli ne boste imeli partnerja?

Mogoče pa je čas za spremembo na vaši poklicni poti. Duhamorno delo vas dolgočasi, komaj shajate s plačo, vendar ne poskušate najti tistega, kar bi vas resnično zadovoljevalo.

V knjigi opisani primeri in zgodbe odslikavajo duhovne nauke in načela, ki vam bodo dali moč. Vprašalniki vas bodo pripravili za delo na ključnih vprašanjih. In nazadnje vam bodo vaje, meditacije in obrazec karmičnega vzorca v treh korakih pomagali sprostiti zavore in spremeniti prepričanja, ki vas hromijo. Tako boste lahko naredili potrebne korake, da si ustvarite življenje, kakršno ljubite.

Vaše spoznavanje samega sebe se bo širilo, ko se bodo vaše možnosti povečale. Zato boste lahko dosegli več, s tem pa boste s svojim življenjem postali bolj zadovoljni, kot ste kdajkoli mislili, da je sploh mogoče.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 286770944
Avtor: Djuna Wojton
Cobiss naslov: Karmične izbire : kako si s pravilnimi odločitvami ustvarimo trajno srečo / Djuna Wojton ; [prevod Niki Neubauer]
Postavitev: VERSTVA IN DUHOVNOST okultizem duhovnost
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Ljubljana : Ara, 2016 ([Ljubljana] : Belin grafika)
Fizični: 270 str. ; 20 cm