Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

VZGOJA IN IZOBRAŽEVANJE vzgoja otrok in mladostnikov

Kako vzgojiti srečnega otroka
Pet ključev do vzgoje otrok z vrednotami in poslanstvom: popoln vodnik za starše in skrbnike

R. W. Reasoner, M. L. Lane

September 2015

Založnik o knjigi

Kako vzgojiti otroke v odgovorne, skrbne, spoštljive, notranje motivirane, srečne in uspešne odrasle? Kako vzgojiti otroke v odrasle, na katere bomo ponosni?
Predlagamo preverjen, a vznemirljiv način vzgajanja. Ideje, strategije in predlogi, ki jih boste našli v knjigi, so učinkoviti pri čustvenem, socialnem in intelektualnem razvoju otrok ter pozitivno vplivajo na vedenje in lastnosti, ki jih otroci razvijejo. Izbrani so bili na podlagi 40-letnih raziskav in izkušenj. Predlogi v knjigi vam bodo pomagali pri razvijanju osebnostnih lastnosti, ki jih želite spodbuditi pri svojem otroku. V pomoč vam bo tudi 50 preprostih dejavnosti za krepitev toplega in pozitivnega odnosa z otrokom.
Z vlaganjem v razvoj zdravega občutka lastne vrednosti že v zgodnjem obdobju, boste otroku ustvarili neprecenljiv potencial ter mu omogočili razvoj v samozavestnega, odgovornega in uspešnega posameznika.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 280787456
Avtor: R. W. Reasoner, M. L. Lane
Cobiss naslov: Kako vzgojiti srečnega otroka : pet ključev do vzgoje otrok z vrednotami in poslanstvom : popoln vodnik za starše in skrbnike / Robert W. Reasoner, Marilyn L. Lane ; [prevod Borut P. Jesenovec]
Postavitev: VZGOJA IN IZOBRAŽEVANJE vzgoja otrok in mladostnikov
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Ljubljana : Inštitut za razvijanje osebne kakovosti, 2015
Fizični: 168 str. ; 21 cm