Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

VZGOJA IN IZOBRAŽEVANJE vzgoja otrok in mladostnikov

Kaj moramo starši o denarju naučiti svoje otroke, preden gredo od doma

Matjaž Nidorfer in Marja Milič

December 2017

Založnik o knjigi

Ena od pomembnih odgovornosti vsakega starša je, da otroke naučimo kako ravnati z denarjem. Ni lahko, kajti starši se tega v šoli nismo učili. Niti nas tega niso znali naučiti naši starši, ki so živeli v svetu z eno banko, eno zavarovalnico in eno trgovino.

Toda časi so se spremenili in finančna pismenost je nekaj kar otroci v svojem življenju pogosto potrebujejo bolj kot kaj drugega. In da jim lahko starši pri tem pomagajo, je pomembno, da se s tem najprej soočijo sami.

‘Kaj moramo starši o denarju naučiti svoje otroke, preden gredo od doma’ je vodnik, ki vam bo pomagal pri finančni vzgoji otrok. Knjiga vas bo v 37 poglavjih vodila skozi različna obdobja otrokovega življenja. Pri tem so s svojimi nasveti pomagali najuglednejši osebni finančni svetovalci, kadrovski strokovnjaki, psihologi, finančni analitiki, uspešni podjetniki in še marsikdo. Da bi bilo vse skupaj čim bolj praktično in uporabno, pa so člankom dodali še številna razmišljanja mladih ljudi.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 290694400
Avtor: Matjaž Nidorfer in Marja Milič
Cobiss naslov: Kaj moramo starši o denarju naučiti svoje otroke, preden gredo od doma / Matjaž Nidorfer in Marja Milič
Postavitev: VZGOJA IN IZOBRAŽEVANJE vzgoja otrok in mladostnikov
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Ljubljana : Revija Moje finance, Časnik Finance, 2017 ([Ljubljana] : Izi print)
Fizični: 231 str. : ilustr. ; 21 cm