Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   English version

Postavitev:

VERSTVA IN DUHOVNOST okultizem duhovnost

Kaj, če so to nebesa?
Kako nam kulturni miti preprečujejo doživljati nebesa na zemlji

Anita Moorjani

December 2016

Založnik o knjigi

Anita Moorjani je avtorica knjižne uspešnice Z roba smrti v pravi jaz, v kateri opisuje svojo štiriletno borbo z rakom, ki je dosegla vrhunec v nadvse zanimivi in ganljivi obsmrtni izkušnji leta 2006. Slednja je temeljito spremenila avtoričin pogled na življenje.

Eden od najpresenetljivejših uvidov, ki jih je bila deležna v obsmrtni izkušnji, je, da bi življenje, ki ga zdaj živimo na zemlji, lahko za nas postalo nebesa, če bi preprosto razumeli, kako deluje in kaj moramo storiti, da bi ta nebesa ustvarili kot svojo resničnost. Pomemben razlog, zakaj se je med obsmrtno izkušnjo odločila vrniti v to življenje, je, da je doumela, da so nebesa stanje, in ne kraj.

Zaradi dejstva, da smo zmožni čutiti tako bolečino, ki prebiva v toliko srcih vsepovsod po svetu skupaj z močno željo, da bi v življenje vsakogar spet vnesli veselje, je občutila navdih, da napiše novo knjigo. Knjiga Kaj, če so to nebesa? je njen poskus ovreči nekaj največjih mitov, ki smo jim nasedli – mitov, ki nam preprečujejo v celoti zaživeti preprosto zato, ker so prevladujoče verovanje v kulturi, ki nas obdaja.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 287206144
Avtor: Anita Moorjani
Cobiss naslov: Kaj, če so to nebesa? : kako nam kulturni miti preprečujejo doživljati nebesa na zemlji / Anita Moorjani ; prevedla Jedrt Maležič
Postavitev: VERSTVA IN DUHOVNOST okultizem duhovnost
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Ljubljana : Gnostica, 2016 ([s. l.] : Primus digitalni tisk)
Fizični: 215 str. ; 23 cm