Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani

Jaz ubijam

Giorgio Faletti

Založnik o knjigi

Čeprav si je ameriški agent FBI Frank Ottobre, ki po tragični smrti žene okreva na mondeni Azurni obali, prisegel, da se ne bo nikoli več vrnil v policijske vrste, ga grozljivi uboj dirkača formule ena in njegove spremljevalke ter prošnja prijatelja, monaškega policijskega komisarja Nicolasa Hulota, prepričata, da znova stopi na sled zločina. Ta ga potegne v zmuzljivo igro mačke z mišjo, v kateri si umori sledijo z veliko naglico, morilec pa vsakega napove z neizsledljivim klicem v popularno kontaktno radijsko oddajo. Frank in Nicolas se vrtita v krogu, dokler vendarle ne naletita na droben indic, ki bi ju lahko pripeljal do morilca. Jima bo uspelo?

Giorgio Faletti (1950) je italijanski pisatelj, igralec in skladatelj. Leta 2002 je izdal svoj knjižni prvenec Jaz ubijam, ki je postal velika mednarodna uspešnica. Napisal je še romana Niente di vero tranne gli occhi (2004) in Fuori da un evidente destino (2006).

 


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 241494016
Avtor: Giorgio Faletti
Cobiss naslov: Jaz ubijam / Giorgio Faletti ; [prevedla Katja Benevol Gabrijelčič]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST kriminalni romani
Jezik: slovenski
Leto: 2008
Založništvo: Tržič : Učila International, 2008
Fizični: 563 str. ; 24 cm