Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   English version

Postavitev:

eKnjižnica Biblos

Izpolni me
Tretji del trilogije Stark

J. Kenner

November 2016

Tretji del trilogije Stark

Založnik o knjigi

J. Kenner je izdala že več kot 40 romanov, novel in kratkih zgodb pod različnimi imeni in v različnih žanrih. Za svoje delo je bila večkrat nagrajena. Mednarodni uspešnici Zapelji me in Razvnemi me (prvi in drugi del trilogije Stark) sta izšli v več kot 20 državah in se uvrstili na sam vrh najbolje prodajanih knjig. J. Kenner lahko spremljate na www.jkenner.com.

Najina ljubezen je globoka. Toda skrivnosti so še globlje. Katero bo prevladalo? Damien Stark, ta čedni, mogočni in oblastni moški, je v meni zapolnil praznino, do katere ni imel dostopa še noben moški. Njegovo silovito hrepenenje me je potisnilo čez rob varnega in v meni sprostilo divjo strast, ki je oba posrkala vase. Toda čeprav se zdi, da ima Damien vse pod nadzorom, ga bremenijo hude rane iz preteklosti. V najini ekstazi išče uteho pred temnimi demoni. Najino vroče razmerje, ki je vsak dan trdnejše, pa mu ponuja zatočišče pred grozljivimi skrivnostmi in ljudmi, ki so izrabili njegovo zaupanje. Privlačnost med nama je očitna. Vendar niti Damien ne more ubežati neizbežnemu ali naju zaščititi pred nevarnostjo, ki se pripravlja.”

e-knjiga

Emka.si, prelistajte knjigo


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 272210944
Avtor: J. Kenner
Cobiss naslov: Izpolni me [Elektronski vir] : tretji del trilogije Stark / J. Kenner ; prevedla Neža Kralj
Postavitev: eKnjižnica Biblos
Jezik: slovenski
Leto: 2014
Založništvo: Ljubljana : Mladinska knjiga, 2014
Fizični: 218 str. : ilustr. ; 23 cm