Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Izgubljena luč

Jill Santopolo

Oktober 2017

Založnik o knjigi

Lucy se je znašla pred odločitvijo, ki ji bo spremenila življenje. Toda preden se lahko odloči, mora svojo zgodbo – njuno zgodbo – začeti na samem začetku.
Lucy in Gabe se spoznata kot študenta zadnjega letnika na Univerzi Columbia na dan, ki jima za vedno spremeni življenje. Skupaj skleneta, da se bosta trudila svojemu bivanju dati pomen, biti koristna. Ko se čez leto dni spet srečata, se zdi, da jima je usojeno najti smisel življenja drug v drugem. Toda potem Gabe sprejme službo fotoreporterja na Bližnjem vzhodu, Lucy pa gradi svojo kariero v New Yorku. Kar sledi, je trinajstletno popotovanje skozi sanje, želje, ljubosumje, izneverjenja in predvsem ljubezen.
Ju je povezala usoda? So ju ločile njune lastne odločitve? Ob oceanih in kontinentih, ki jih življenje vriva mednju, sta si Lucy in Gabe vse dlje od oči in vendar nikoli daleč od srca.
Ta neizmerno romantični prvenec ameriške pisateljice Jill Santopolo, ki govori o neminljivi moči prve ljubezni, je ljubezenska zgodba za nove generacije.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 290810112
Avtor: Jill Santopolo
Cobiss naslov: Izgubljena luč / Jill Santopolo ; [prevedla Petra Berlot Kužner]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Tržič : Učila International, 2017 (natisnjeno v EU)
Fizični: 330 str. ; 20 cm