Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

DOM IN PROSTI ČAS ustvarjalna dejavnost

Izdelki iz filca

Darja in Miha Zorec

Oktober 2016

Založnik o knjigi

Filc je čudovit material za ustvarjanje najrazličnejših izdelkov, vse od preprostih obeskov za ključe do igrač in uporabnih predmetov, kot so puščice, torbe, copati … Zaradi goste strukture filca ni treba robiti, hkrati pa je dovolj mehek, da ga lahko režemo z navadnimi škarjami. Poleg tega je v številnih barvah na voljo v skoraj vseh šiviljskih prodajalnah in trgovinah s potrebščinami za ustvarjanje.

V knjigi je predstavljena pestra zbirka raznovrstnih izdelkov iz filca, ki jih lahko izdela vsakdo z nekaj spretnosti in ščepcem ustvarjalnosti. Vse izdelke je mogoče zašiti ročno, večino pa tudi strojno. Vendar šiviljsko znanje ni potrebno, saj je izdelava vseh izdelkov preprosta in predstavljena korak za korakom z nazornimi fotografijami in natančnimi opisi. Za lažje delo so na koncu knjige za vse izdelke še predloge za izdelavo krojev in šablon.

 


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 285210880
Avtor: Darja in Miha Zorec
Cobiss naslov: Izdelki iz filca / [oblikovanje in izdelava izdelkov] Darja in [besedilo, fotografije] Miha Zorec
Postavitev: DOM IN PROSTI ČAS ustvarjalna dejavnost
Jezik: slovenski
Leto: 2016
Založništvo: Grosuplje : Knjigca, 2016 ([Ljubljana] : Abo grafika)
Fizični: 125 str. : ilustr. ; 29 cm