Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

VERSTVA IN DUHOVNOST mejne vede

Iz velike stare sanjske knjige
Razlaga sanj in govorica številk

Majda Planinšek

Maj 2015

Založnik o knjigi

Velika stara sanjska knjiga je razdeljena na tri knjige, in sicer na Razlago sanj in govorico številk, Horoskop in vedeževanje, ter Kitajski horoskop.
Knjiga Razlaga sanj in govorica številk vsebuje razlago sanj v bogato ilustriranem, po abecednem vrstnem redu urejenem geslovniku izpred petdeset in več let. Popolnoma novo je poglavje Govorica številk. To poglavje vam bo pomagalo razložiti številke, ki nastopajo v prvem delu knjige, kjer boste z uporabo razlag številk lahko še bolj natančno spoznali pomen svojih sanj. Razen omenjenih novosti, so vsi izsledki nabrani po slavnem starogrškem “sanjskem pismu” pisatelja Artemidora, ki je imel na razpolago znanje egipčanskih modrijanov, največjih strokovnjakov na področju razlaganja sanj, in po raznih srednjeveških virih iz starih knjižnic. Vsi ti viri so bili stoletja preizkušani in najboljši so prišli tudi do naših krajev.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 278819072
Avtor: Majda Planinšek
Cobiss naslov: Iz velike stare sanjske knjige. Razlaga sanj in govorica številk / [urednica Majda Planinšek]
Postavitev: VERSTVA IN DUHOVNOST mejne vede
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Piran : Sanjska knjiga, 2015
Fizični: 278 str. : ilustr. ; 20 cm