Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Izposoja iz druge knjižnice   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

DOM IN PROSTI ČAS ročna dela

Idrijska čipka
Ozki ris

Maja Svetlik

Junij 2015

Založnik o knjigi

Se želite naučiti klekljati? Si želite novih vzorcev za klekljanje? Že znate klekljati in načeloma sicer veste kako se pravilno navijejo klekeljni, niste pa povsem prepričani? Veste tudi, da obstaja več vozlov za vezanje klekeljnov v pare, a ste tistega drugega pozabili? Zaključki čipk niso tako dovršeni, kot si želite?
Priročnik za učenje klekljanja Idrijska čipka – ozki ris so izdali v Čipkarski šoli Idrija. Vsebuje napotke za učenje klekljanja in pomembne podrobnosti v pomoč klekljaricam za klekljanje  estetsko dovršenih čipk.  Primeren je tako za začetnice kot tudi za izkušene klekljarice, ki bi rade svoje znanje izpolnile in nadgradile.
Brez pisnega dovoljenja Čipkarske šole Idrija je za prodajo prepovedano vsakršno razmnoževanje vzorcev objavljenih v publikaciji in prodaja čipk izdelanih po vzorcih objavljenih v publikaciji.
Čipke, izdelane po vzorcih v publikaciji, lahko razstavljate in uporabljate v nekomercialne namene ob navedbi publikacije, v kateri je vzorec objavljen.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 273733632
Avtor: Maja Svetlik
Cobiss naslov: Idrijska čipka. Ozki ris = Idrija lace. Narrow cloth stitch / [avtorica vzorčnih predlog Maja Svetlik ; načrti v mednarodni barvni skali arhiv Čipkarske šole Idrija ; fotografije Jani Peternelj ; prevod Urška Lahajnar Ubajiogu]
Postavitev: DOM IN PROSTI ČAS ročna dela
Jezik: slovenski, angleški
Leto: 2014
Založništvo: Idrija : Gimnazija Jurija Vege, Čipkarska šola, 2014 (Žiri : Etiketa)
Fizični: 44 str. : ilustr. ; 30 cm