Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Idealna nevesta

Stephanie Laurens

November 2015

Založnik o knjigi

Častni člani kluba Cynster, med katerimi je tudi Michael Anstruther-Wetherby, ne morejo drugače, kot da sledijo svojim navadam. Zdi se, da je Michaelova prihodnost v parlamentu zagotovljena, manjka mu le še pokorna žena.
Ko že izbere popolno kandidatko – nežno mladenko in poleg tega še iz družine diplomatov in politikov – pa mu načrte prekriža dekletova lepa in odločna teta Caroline Sutcliffe, ki za svojo nečakinjo načrtuje drugačno prihodnost. Caro slovi kot prekaljena diplomatska gostiteljica z dolgim stažem. Njen pokojni mož je bil ambasador na Portugalskem in še vedno je zelo vplivna tako v diplomatskih in političnih krogih kot tudi nasploh v visoki družbi – idealna nevesta.
Carolin nesrečni zakon je bil dogovorjen in brez ljubezni, zato noče niti slišati o vnovični poroki. A Michael je prepričan, da jo bo zapeljal in si bo premislila. Ji bo lahko spodnesel tla pod nogami in ji pokazal pravo ljubezen?


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 281188096
Avtor: Stephanie Laurens
Cobiss naslov: Idealna nevesta : [roman o Cynsterjevih] / Stephanie Laurens ; [prevedla Barbara Golubovac]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Tržič : Učila International, 2015 (natisnjeno v EU)
Fizični: 462 str. ; 20 cm