Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /     /   ENG

Postavitev:

ZDRAVJE psihiatrija

Hipnoza in hipnoterapija
priročnik za samostojno učenje

Uroš Plantan

September 2017

Založnik o knjigi

Knjiga je napisana kot življenjski priročnik in na način, ki je razumljiv večini. Hipnoza je čudovita potopitev v ocean človekove notranjosti, tudi v najtemnejše globine, ki jih lahko z njeno pomočjo zopet osvetlimo. Kaj je lepše kot občutiti popolno sproščenost uma in telesa, odsotnost misli in biti zgolj prisoten? Ob terapevtovi tankočutnosti, ki nas vodi po globinah naše notranjosti, lahko končno vidimo vse, kar nam je običajno zastrto. S pomočjo hipnoze lahko rešimo vrsto težav, zato naj ta priročnik prinese vedenje vsem, ki šele stopajo na novo pot učenja. Kdor pa hipnozo že uporablja, pa lahko v njem najde vsebine, ki bodo bistveno olajšale in obogatile delo pri vpogledu v nezavedno in reševanju težav.

Avtor tega dela se je kot ustanovitelj in začetnik prave terapevtske hipnoze v Sloveniji v svoji dolgoletni praksi srečeval z množico raznovrstnih težav. Kako uspešna je bila hipnoterapija, pričajo še vedno številna pisma zahvale, ki prihajajo še po mnogih letih. Hkrati so bile nadvse uspešne šole hipnoze in hipnoterapije. Zaradi želje, da bo njegovo znanje in njegove izkušnje dostopno čim več znanja željnim, je zbral znanje in izkušnje ter jih zapisal v tem delu, ki leži odprto pred vami. Priročnik je edinstven, saj bralcu omogoča, da se sam nauči osnov hipnoze in hipnoterapije ter novo znanje lahko takoj uporabi. Kolikokrat je doma potrebno nujno ukrepanje, pri otroku, partnerju, starših, izkušeni hipnoterapevt pa ni vedno na dosegu roke, veliko ljudi pa si ga tudi zaradi finančnega stanja velikokrat ne more privoščiti.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 288462336
Avtor: Uroš Plantan
Cobiss naslov: Hipnoza in hipnoterapija : priročnik za samostojno učenje / Uroš Plantan
Postavitev: ZDRAVJE psihiatrija
Jezik: slovenski
Leto: 2017
Založništvo: Gaberje : Slovensko društvo tradicionalne evropske medicine, 2017 (Lendava : Arma)
Fizični: 213 str. : ilustr. ; 30 cm