Obratovalni čas   /   Kontakti   /   Cenik   /   Medknjižnična izposoja   /   E-obveščanje   /   Kazalo   /     /     /     /     /  

Postavitev:

SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani

Gospodar strasti
Prvi del trilogije o strastnem predajanju

Maya Banks

Avgust 2015

Založnik o knjigi

Josslyn je enkrat že spoznala popolnega moškega in prepričana je, da takšne popolnosti ne bo več našla. Zdaj, ovdovela, bi rada izkusila nekaj, česar ji njen ljubljeni mož ni mogel dati: dominacijo. Osamljena, v iskanju izhoda iz žalovanja in z željo, da bi doživela vsaj delček popolnosti, v kateri je nekoč uživala, najde tisto, kar išče, v ekskluzivnem klubu, v katerem se člani predajajo največjim hedonističnim užitkom. Še sanja se ji ne, da bo v njem naletela na moškega, ki ji je dolgo časa predstavljal oporo – in na skrivaj hrepenel po njej. Najboljšega prijatelja njenega moža.
Dash je že leta v nezavidljivem položaju: zaljubljen v ženo svojega najboljšega prijatelja, ki ji ne more razkriti svojih čustev. Svojega prijatelja ne more izdati. In tako čaka v ozadju in med žalovanjem za možem nudi Joss vso svojo podporo in tolažbo ter upa, da bo prišel dan, ko ji bo lahko nudil več.
Ko jo najde v klubu, posvečenem najekstremnejšim željam, je besen, saj je prepričan, da Joss ne ve, v kaj se podaja. Joss mu zaupa vse, kar si želi. Kar potrebuje. Ob razkritju ga zajame silovita in neomajna odločnost. Če si želi dominacijo, bo on edini moški, ki ji bo predstavil ta svet. Edini moški, ki se jo bo dotikal, jo oboževal … ljubil. In edini moški, ki se mu bo pokorila.


Pridobivam podatke...

Cobiss ID: 280275712
Avtor: Maya Banks
Cobiss naslov: Gospodar strasti : [prvi del trilogije o strastnem predajanju] / Maya Banks ; [prevedla Jasna Anderlič]
Postavitev: SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani
Jezik: slovenski
Leto: 2015
Založništvo: Tržič : Učila International, 2015 (natisnjeno v EU)
Fizični: 319 str. ; 20 cm